SEO

SEO

SEO (search engine optimization) of zoekmachineoptimalisatie kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om uw website hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor uw webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) of zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten (in tegenstelling tot SEA) gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren.

Een aantal belangrijke zaken voor SEO zijn:

  • Optimalisatie van OnPage- / OnSite factoren (de structuur, inhoud en techniek op uw website)
  • Maximalisatie van externe backlinks (ook wel link building genoemd)
  • Trefwoordenanalyse (het ontdekken van interessante trefwoorden, het bepalen van het zoekvolume op die trefwoorden en het analyseren van de hoeveelheid, kwaliteit en autoriteit van concurrerende pagina's voor die trefwoorden)

SEO en Trefwoordenanalyse

Alvorens te beginnen met de bouw en ontwikkeling van een website is het belangrijk eerst te kijken welke trefwoorden van belang zijn voor de betreffende website. Ga na op welke trefwoorden het meest wordt gezocht en op welke u gevonden wilt worden. Hou er rekening mee dat deze trefwoorden in de content moeten voorkomen.

Fintex Consultancy en SEOanalytics certificering

Fintex Consultancy heeft ruime ervaring met SEO. Al onze websites worden standaard geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Uiteraard kunnen wij ook uw bestaande website optimaliseren zodat u beter op het internet gevonden wordt.

Neem voor meer informatie over SEO contact met ons op.